top of page

Jannicke Remen

Jeg er gestaltterapeut med utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I tillegg har jeg coachingutdannelse, grunnfag i psykolog og sertifisert Yin Yoga  instruktør. 

I samtale med deg er jeg opptatt av å skape et rom der det er trygt å uttrykke egne behov, følelser og tanker. Jeg har tro på en samtale som baseres seg på trygghet, tillit og respekt. Det er du som bestemmer hva vi skal snakkes om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

Jeg har tro på at ved å bli bedre kjent med deg selv, blir det enklere for deg å se dine muligheter. Når du blir mer oppmerksom på hvordan du påvirker og blir påvirket av andre kan du velge å gjøre det på en annen måte. Jeg vil støtte og utfordre deg i prosessen. Vi har alle et eget ansvar for våre valg og handlinger.

 

"Forandring skjer når man blir den man er, ikke når man forsøker å bli noe man ikke er"​ Arnold Beisser

23847_38 (1) Portrettbilde Jannicke.jpg

 Kvinne, 45 år

"Jannicke er veldig imøtekommende, forståelsesfull, møter deg med stor respekt,dømmer ingen, behagelig terapeut og menneske. Du er heldig som får time hos henne"

 Kvinne, 54 år

"Møte med Jannicke har endret meg. Jeg har lært å fokusere på hva jeg selv føler og ønsker. Dette gjør meg livsglad og fornøyd. Jeg bruker de verktøyene jeg fikk daglig. Anbefaler henne på det varmeste"                                                                 

Kvinne, 45 år

 "Hos Jannicke ble jeg tatt veldig godt imot. Det er en hyggelig og trygg atmosfære som legger  et godt grunnlag for å åpne seg. Jeg følte aldri at jeg kunne si noe feil, men ble samtidig utfordret på en fin måte, som har hjulpet meg i stor grad. På bakgrunn av min opplevelse vil jeg på det varmeste anbefale Jannicke" 

 Kvinne, 56 år

"Jeg anbefaler Jannicke på det sterkeste. Hun får deg til å føle deg trygg når du deler det aller innerste og du får følelsen av at hun virkelig forstår deg. Klok, kunnskapsrik,varm og empatisk er beskrivende ord. Jeg går alltid hjem med følelsen av at jeg har fått berabeidet litt mer, lært litt mer om meg selv"

 Kvinne, 30 år

"Jeg har slitt med angst og depresjon i 20 år. Jeg synes det var veldig godt å komme til Jannicke. I timene har hun en god balanse mellom å lytte og komme med egne innspill og teknikker. Jeg synes hun sitter inne med mye informasjon og teknikker også for panikkangst. Jannicke er omsorgsfull, støttende og ærlig. Mitt inntrykk er at hun er en person som genuint er opptatt av å hjelpe mennesker gjennom vanskelige perioder. Hun stiller alltid opp dersom ting blir tøft, uansett tid på døgnet. Føler meg godt ivaretatt og trygg. Anbefales virkelig". 

 Mann, 45 år

"Det satt lang inne for meg å ta kontakt for å søke hjelp og støtte. Jeg tenker at jeg fikser det meste på egenhånd. Hadde jeg vist hvor bra det var for meg og min hverdag, hadde jeg gjort det for lenge siden. Jannicke var en person det var lett å snakke med" Anbefales!
bottom of page